Kurser i ACT

Kom på kurs hos mig

Kurser i ACT

Få gånger om året håller jag i öppna kurser i trevliga omgivningar i Malmö. Kanske just därför är platserna ofta snabbt slutsålda. Se här när jag igen håller i en kurs. Eller skriv dig på väntelista.

Fysiske kurser i ACT

Introduktion till ACT

På denna populära kurs introduceras du till ACT – metoden som inte bara förändrar klienternas men potentiellt också DITT liv. Under två dagar lär du dig om kärnprocesserna i ACT och upplever modellen inifrån och ut. Efter kursen har du en förståelse för modellen och en upplevelse av att ha provat ACT på dig själv.

Våren 2024

SEK 7800 + moms

Fördjupningskurs ACT

Vill du bli mer flexibel och vidareutveckla dina ACT färdigheter då är detta kursen för dig! Här tränar vi övningar och metaforer i ACT. Vi övar oss på ACT i praktiken i förhållande till kärnprocesserna och efter kursen vill du vara mycket skarpare i rollen som ACT behandlare.

Nya datum kommer inom kort

SEK 6000 + moms

ACT i grupper

Kursen till dig som arbetar med eller som vill arbeta med ACT i grupper. Kursen sträcker sig över 4 dagar och är fullspäckat med verktyg, material och tekniker för hantering av de svåra situationer, som kan uppstå i arbetet med grupper. Kursen riktar sig till nybörjare såväl som erfarna ACT behandlare. Du lämnar kursen med en färdig plan för hur du kan snickra ihop dina egna gruppförlopp.

Malmö hösten 2024

SEK 14800 + moms

SKRÄDDARSYDD LÖSNING?

Det kan vi också!

Är ni ett företag eller en grupp som gärna vill ha skräddarsydd undervisning bara för er?

Jag reser ofta land och rike runt för att implementera ACT och vi kan helt säkert hitta en lösning, där jag möter dig precis vart du är geografiskt, utvecklingsmässigt och behovsmässigt.

Vill du på kurs nu-nu-nu?

Är det svårt för dig att vänta till ovanstående datum och vill du bara igång på direkten? Så fyll på med ditt favorit te och ta på dig dina mysigaste byxor! Du kan vara igång med mina populära onlinekurser om bara ett ögonblick.

Ska jeg meddela dig när jag öppnar en kurs?

Om bara du ger mig ditt namn och din e-post adress så ska jag gärna berätta för dig när jag öppnar för en ny kurs eller sätter nya datum för en existerande kurs.

    Fysiske kurser i ACT

    Fysiske kurser i ACT

    För att ge dig den bästa upplevelse av hemsidan här används cookies. Genom att fortsätta godkänner du detta.  Lär dig mer