2 åriga utbildningen i act

med Rikke Kjelgaard

Anmälan

Fick du inte den plats du önskade dig?

Vill du delta i vidareutbildningen och har en annan bakgrund än psykolog och läkare? Platserna för denna kvot är tyvärr slutsålda i skrivande stund, men skriv gärna upp dig på väntelistan, så hör vi av oss direkt om en plats blir ledig.

Är handledningsgruppen som du vill vara med i slutsåld? Skriv då upp dig direkt på väntelistan nedan. Det händer nämligen att vi får en ledig plats.

Köpevillkor

Anmälan till utbildningen och handledningen i samband med utbildningen är bindande. Vid återbud upp till 12 veckor före kursstart krävs ett administrationsgebyr på 5000 DKK. Vid återbud mellan 12 och 8 veckor före kursstart faktureras den anmälda 25% av det samlade belopp. Vid återbud mindre än 8 veckor före kursstart faktureras den anmälda 50% av det samlade belopp. Vid återbud mindre än 6 veckor före kursstart ansvarar kursdeltagaren för 100% av utgifterna och det ges ingen refusion. Dessa villkor gäller även vid delbetalning.

För att ge dig den bästa upplevelse av hemsidan här används cookies. Genom att fortsätta godkänner du detta.  Lär dig mer